Tuoksu ja maku: Tuoksu on nautittavan nuorekas ja esiin nouseen Monastrellin raikkaita puolia, kuten mustaherukan, vadelman ja orvokin aromeita. Paletilla viini on hyvin kulauteltava. Maussa on runsaasti tuoksun hedelmää ja hennot tanniinit muovaavat suutuntumaan mukavasti ja antavat hyvää tukea kokonaisuudelle. Vinkku kannattaa tarjoilla hiukka viilennettynä ja antaa lämmetä lasissa, niin hyvä moniulotteinen makunautinto täydentyy!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet käyvät luonnollisilla hiivakannoilla ja 30% rypäleiden rangoista pidetään käymisen aikana mukana. Viini ei näe tammea laisinkaan. Täysin suodattamaton lopputulos ja siihen ei lisäillä myöskään sulfiittia
Ruokasuositus: Hyvin yleispätevä ruokaviini. Erilaiset leikkelelajitelmat, sekä Iberian makkarat ovat varmoja seuralaisia.