Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa runsaasti punaisia marjoja ja hentoa yrttisyyttä. Nuorekkaassa maussa punaiset marjat yhdistyvät runsaaseen kirsikkaisuuteen. Mausta erottaa myös miellyttävää yrttisyyttä. Tasapainoinen happorakenne saa aikaan herkullisen nautittavan kokonaisuuden, jota korostaa maaperän mineraalinen ote. Kerrassaan mehukas paketti!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ovat kerätty kahdelta eri tarhalta, jossa maaperä on liuskekiveä. Alkoholikäyminen tapahtuu suuressa puusammiossa luonnollisilla hiivakannoilla. Viini saa kypsyä terästankeissa 8 kuukauden ajan, jonka jälkeen se pullotetaan ilman kirkastusta, suodatusta tai rikkilisäystä. Trollinger on entisaikoina tunnettu viininä, jota myytiin janoisille württenbergiläisille suoraan kellarin ovelta, litran pullossa ja ilman etikettiä. Württenbergissä nautittava Trollinger onkin synonyymi toiselle aamiaiselle, joka nautitaan hiukan viilennettynä kahvikupista.
Ruokasuositus: Viini on erittäin monikäyttöinen kumppani muun muassa erilaisille kasvisruoille. Mehukas tyyli juttelee myös hyvin mausteisen ruoan kanssa. Lämpötilan kanssa pystyy mukavasti leikkimään ja kevyesti viilennettynä kyseessä on erittäin raikas viini. Myös kevyen paistopinnan kalat toimivat viinin rinnalla upeasti!