Tuoksu ja maku: Huumaava tuoksu tarjoaa värikkään kirjon eri hedelmiä kuten suolatun luumun, mustaherukan ja kivellisten hedelmien aromeita. Taustalta esiin nousee herkkä suolaisuus. Viinissä löytyy monimuotoinen suutuntuma tarjoten napakkaan hapokkuuden sekä kirsikan, luumun ja yrttien mm. salvian aromeita. Hyvin nautittava ja luonteikas kokonaisuus mitä vain haluaa nauttia lisää!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan nuorilta yli 10 vuotiailta tarhoilta Noton laaksosta, missä maaperä koostuu pääsääntöisesti hiekansekaisesta kalkkikivestä. Alkoholikäyminen tapahtui terästankeissa, missä viini pääsi myös kypsymään muutaman kuukauden ennen sen pullotusta.
Ruokasuositus: Mitä täydellisin kumppani hunajaglaseeratun porsaankyljyksen ja omena-fenkoli-coleslaw:n vierellä. Muistathan nauttia myös valmistuksen yhteydessä.