Tuoksu ja maku: Marjaisa tuoksu tarjoaa lisäksi myös hiukan kukkaista parfyymisuutta. Puhdas ja raikas makumaailma on täynnä puutarhamarjojen kypsää hedelmäisyyttä sekä kirsikkaa. Hyvä happorakenne raikastaa tämän mutkattoman ja keskitäyteläisen viinin kokonaisuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin syyskuun lopussa muutamalta eri palstalta Kamptalista. Palstat ovat Martin Arndorferin perheen ystävien omistuksessa ja pariskunta Martin & Anna Arndorfer hoitavat viinin valmistuksen poiminnasta pullotukseen. Viini käy terästankeissa ja sitä kypsytetään suurissa, käytetyissä tammiastoissa 6 kuukauden ajan. Käyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla ja viinit ovat pakattu litran Weinstube-pulloon.
Ruokasuositus: Pastat, risotot ja pizzat toimivat tämän viinin kanssa saumattomasti yhteen. Myös viinin notkea nautittavuus sellaisenaan on parasta A-luokkaa.