Tuoksu ja maku: Viinin tuoksu on huumaava ja monimuotoinen. Voit erottaa syrahille tuttua orvokkisuutta ja hentoa lakritsisuutta ja muscat tuo omalta osaltaan huippua aromaattisuutta. Paletilla viinin on tasapainoinen ja kompleksi. Upea hapokkuus pitää viinin huikeassa balanssissa, mitä pienet tanniinit kivasti komppaavat. Viinin mausteisuus sekä raikkaus tanssittaa juojan eleganttiin ja tyylikkääseen nautintoon!
Alkuperä ja viininvalmistus: Syrah-rypäleet Tom poimii viime vuoden lopulla Mas Ferriolta (Jolly Ferriol) ostetuilta tarhoilta missä maaperä tummaa saviliusketta, kun taas muscat petit grainit kerätään omilta tarhoilta Calcesta, missä maaperä on taasen rautapitoista kalkkista savimaata. Rypäleet käyvät yhdessä kuorien ja rankojen kanssa (whole-bunch) kolmen viikon ajan isoissa 2000 litraisissa Foudre-tynnyreissä, minkä jälkeen sen annetaan kypsyä samaisissa tynnyreissä 7 kuukauden ajan. Pullotus tapahtuu ilman suodusta ja kirkastusta, eikä siihen lisätä lainkaan sulfiitteja.
Ruokasuositus: Tom Lubbea lainaten: ”Possun ribsien, kimchin sekä endiivien kera.”