Tuoksu ja maku: Tuoksu on täynnä punaisia marjoja, kuten vadelman ja kirsikan aromeita. Myös runsas yrttisyys sekä kukkaisuus ovat ensivaikutelmassa vahvasti läsnä. Suussa viini on raikas ja nautittava. Hyvät tanniinit tuovat oivaa grippiä paletille ja tuoksun punaiset marjat tasapainoittavat kokonaisuutta hyvin. Tarjoile hieman viilennettynä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kahdelta eri tarhalta; Szabadkasta ja Fruška Gorasta. Rypäleet viedään kellariin missä ne erotetaan rangoistaan ja saavat maseroitua viiden päivän ajan. Kypsytys tapahtuu pienissä käytetyissä 225 litraisissa tammitynnyreissä ja se pullotettiin ilman interventioita.
Ruokasuositus: Mainio tuki eri meze- ja tapaslajitelmille. Myös aromaattiset Aasian maut toimivat viinin kanssa, kokeile vaikka esimerkiksi possuyakinikun kanssa.