Tuoksu ja maku: Tuoksu on eloisa, missä upea maanläheisyys yhtyy hapankirsikan kanssa. Paletilla viini on monimuotoinen. Tyylikkäät kivellisten hedelmien aromit paiskaavat kättä yrttisen ”tomaattimurskan” kanssa ja lopun bitterisyys kruunaa nautinnon.
Alkuperä ja viininvalmistus: ”Punaviini”, mikä on valmistettu valkoisista rypäleistä! Rypäleet poimitaan pieneltä (0.5 hehtaaria) ja vanhalta yli 110 vuotiaalta tarhalta, mitä ympäröi Garigue. Tarhan maaperä koostuu savesta, kalkki-, sekä liuskekivestä. Viini saa alkoholikäydä kuorien kanssa kuukauden ajan, jonka jälkeen sitä kypsytetään italialaisissa 1000 litraisissa amforoissa kahdeksan kuukauden ajan. Pullotus tapahtuu ilman lisäyksiä.
Ruokasuositus: Ruokapöydässä toimii mainiosti festivaalisen hauskan Bo Ssäm-annoksen kanssa!