Tuoksu ja maku: Hyvin raikas ja eloisa tuoksumaailma tarjoaa kirsikan, herukan ja pippurin aromeita. Paletilla viinissä on hyvä tanniinin tuoma suutuntuma, mikä antaa viinille mainiota syvyyttä. Tuoksun pippurisuus tuo makumaailmaan tyylikästä särmyyttä, mitä runsas mineraalisuus saattelee tasapainoiseen lopputulokseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan eri tarhoilta noin 15-25 vuotiaista köynnöksistä. Viini pääsi käymään kokonaisina terttuina terästankeissa, missä myös kypsytys tapahtui kuuden kuukauden ajan. Pullotus tehtiin ilman suodatusta tai kirkastusta.
Ruokasuositus: Mainio kumppani tartar-annoksille. Myös Cacio e Pepe pasta tarjoaa parasta kumppanuutta tälle viinille. Syksyn tullessa riistalinnut ja sieniruoat pelaavat loistavasti yhteen.