Tuoksu ja maku: Aromimaailma on runsas, mistä voit havaita punaista marjaa, kuten kirsikkaa ja runsasta yrttisyyttä. Maku on hyvin rikas ja monimuotoinen tarjoten hapankirsikkaa, tummien oliivien aromeita sekä ujoa maanläheisyyttä. Viinissä on myös paljon mineraalisuutta, mikä keventää ja tasapainoittaa kokonaisuuden hienosti.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan yhdeltä tarhalta, minkä ikä on kunnioitettavat 75 vuotta. Tarhan maaperä on vulkaanista ja se sijaitsee 500 metriä merenpinnasta. Viini saa maseroitua 30 päivän ajan, minkä jälkeen se puristetaan kastanjapuutynnyreihin, missä sitä kypsytetään 24 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Mahtava illan aloittaja ja loistava kumppani eri leikkeleiden kanssa. Syksyn tullen riistaeläimet ja sieniruuat ovat huippu komppeja tämän viinin kanssa. Kokeile rohkeasti myös grillipihvin kanssa.