Tuoksu ja maku: Tuoksu on intensiivinen ja runsas, missä voi havaita punaisia marjoja, kuten kypsää herukkaa, kirsikkaa ja ruusun terälehteä. Suussa viini monikerroksinen, jossa tuoksun aromit ovat vahvasti läsnä ja punaiset marjat yhdistettynä hentoon kukkaisuuteen näyttelevätkin pääosaa. Runsasta hedelmäisyyttä tukee hyvä ja fressi happorakenne, joka jättää suuhun miellyttävän jälkimaun.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan rinteiltä 400 metrin korkeudesta. Maaperä on pääsääntöisesti savea, mutta mukaan on sekoittunut myös hiukan hiekkaista maata. Käsin keräämisen jälkeen rypäleet erotellaan rangoistaan ja kuoria maseroidaan mehussa viiden päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtuu klassisissa avoimissa lagares-sammioissa. Tämän jälkeen viini kypsyy sakan päällä kuuden kuukauden 600 litran neutraaleissa tynnyreissä ajan ja se pullotettiin huhtikuussa ilman suodatusta. Viini on 95%:sti Maria Gomesia ja ainoastaan 5% Bagaa.
Ruokasuositus: Runsaan makumaailman ansiosta viini toimii erinomaisesti erilaisten ruokien kumppanina. Erilaiset ruokaisat salaatit vaikkapa grillatusta lohesta tai marmorifileestä soljuvat tämän vinkun rinnalla mukavasti alas.