Quaaaq Quaaaq Vinho Branco

 
 

20.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa herkullista suolaista sitruksisuutta ja mehukasta eksoottista hedelmää, kuten aprikoosia. Monitahoinen maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä, ollen täynnä eksoottista hedelmää, sitruksisuutta, raikasta herbaalisuutta ja merellistä pureskeltavuutta. Kuorikontaktin tuoma suutuntuma tuo rakennetta, jota komppaa fressi hapokkuus.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin syyskuussa luomumenetelmin hoidetuilta tarhoilta, joiden maaperä on kalkkipitoista hiekka- sekä savimaata. Kellarilla ne erotellaan rangoistaan ja puristetaan hellästi kastanjatynnyreihin, jossa alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla. Kuoret saavat olla mukana ensimmäiset kaksi päivää. Tämän jälkeen viini saa kypsyä hiivasakan päällä kuuden kuukauden ajan puoliksi teräksessä ja puoliksi vanhoissa tynnyreissä. Pullotus ilman kirkastusta tai suodatusta minimaalisella sulfiittilisäyksellä.

Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka kestää myös voimaakkampia makuja. Kokeile esimerkiksi aasialaisen keittiön herkkujen kanssa tai kypsytettyjen juustojen vierellä.

Lisätiedot

Tuottaja

JOÃO PATO AKA DUCKMAN – Maria Pato

Vuosikerta

2022

Alkoholiprosentti

11.5%

Tyyppi

Kuorikontakti, Oranssi viini

Rypälelajikkeet

cercial 50%, fernão pires 25%, bical 25%

Mesta

Bairrada, Portugali

Luokittelu

Natural