Superglitzer

 
 

19.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Eloisa tuoksu antaa fressiä metsämarjaisuutta ja punaista marjaa. Paletilla homma pysyy todella raikkaana ja hedelmäisenä. Mehukas makumaailma rakentuu mehukkaiden punaisten marjojen ja runsaan hedelmäisyyden yhdistelmään. Mausta erottaa myös raparperia ja kirsikkaa. Pehmeä tanniinisuus ja oiva hapokkuus toimivat hienosti yhteen ja paketti on kokonaisuudessaan hienossa tasapainossa.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin elokuun viimeisellä ja syyskuun ensimmäisellä viikolla tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti soramaata. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla ja kypsytys on jaettu sekä 800 litran käytettyihin barriquehin sekä 3000 litran foudreihin. 85% rypäleistä ovat erotettu tertuistaan ja 15% käy kokonaisina semihiilidioksidikäymisen. Ei kirkastusta eikä suodatusta ennen pullotusta. Äärimmäisen nautittiva kokonaisuus!

Ruokasuositus: Superglitzer toimii hienosti monenlaisten ruokien rinnalla. Kokeile esimerkiksi glaseerattuja Iberico-possun ribseja ja mausteisia mojo rojo perunoita.

Lisätiedot

Tuottaja

RENNERSISTAS – Susanne & Stefanie Renner

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

12%

Tyyppi

Punaiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

Rypälelajikkeet

zweigelt, st. laurent, rösler, blaufränkisch