Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa vienoa herbaalisuutta sekä kypsää trooppista hedelmää, kuten persikkaa ja aprikoosia. Makumaailma on moniulotteinen ja runsas. Aromeista erottaa fenkolia, sitrushedelmiä, herbaalisuutta ja täyteläistä kypsää hedelmäisyyttä. Vulkaaninen savimaaperä antaa viinille hienoa mineraalisuutta ja eloisuutta, jota alleviivaa hyvä happorakenne. Jälkimaku on erittäin pitkä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin lokakuun alussa käsin tarhoilta, joiden maaperä on vulkaanista savimaata. Ne sijaitsevat noin 650 metrin korkeudessa ja ovat yhtiä Campanian alueen korkeimpia tarhoja. Rypäleet murskataan ja kuorikontakti kestää neljä päivää. Viini saa kypsyä hiivasakan päälle kastanjatynnyreissä 6 kuukauden ajan. Viini pullotetaan ilman lisättyjä sulfiitteja ja sitä ei kirkasteta eikä suodateta.
Ruokasuositus: Loistava panos erilaisten vaalealihaisten ruokien kylkeen. Kokeile esimerkiksi yrttimarinoitua kanaa tzazikin, pitaleivän ja Zata’ar mausteseoksen kanssa.