Tuoksu ja maku: Väri on intensiivisen rubiininpunainen. Tuoksussa erottuu villikirsikan ja herukoiden aromeja. Nautittava ja keskitäyteläinen viini antaa kitalaella miellyttävää hedelmäisyyttä ja hentoa yrttisyyttä. Puhdasta tasapainoa lasissa kerrassaan. Viini on todella herkullinen ja se kutsuu nauttimaan toisen jos kolmannenkin lasillisen ja yhdisteltävyys ruokaan on omiaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä, jossa köynnökset kasvavat on saviliusketta ja kalkkivikiveä. Rypäleet kerätään käsin ja puolet erotetaan rangoistaan, mutta niitä ei murskata ollenkaan. Viini saa käydä ilman lisättyä hiivaa isoissa sementtitankeissa ja maseraatio kestää 25 päivää. Tämän jälkeen viini jatkaa kypsymistä sementtitankeissa 6 kuukauden ajan. Pullotus ilman suodatusta tai kirkastusta, pienellä sulfiittilisäyksellä.
Ruokasuositus: Erittäin monipuolinen viini sopii monenlaisten herkkujen seuraksi. Esimerkiksi metsäjänis välimerelliset liharuuat toimivat loistavasti tämän Umbrian herkun rinnalla.